ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Grand slo SIL

GRAND BODØ - (Grand Bodø - Sandnessjøen 6-1) Det ble ingen hyggelig aften for de tilreisende fra Sandnessjøen, da de gule gjestet Bodø-laget. Grand Bodø vant hele 6-1 og gikk med det forbi Sandnessjøen på tabellen.

1568536660963
På bildet: Ole-Jakob Aaker Pedersen scoret i hjemmeoppgjøret mot Grand Bodø. I går gikk det bare ikke. Foto: Helg.no

En kamp under pari av SIL
SIL tapte fortjent mot et voksent og rubust lag fra Bodø på Aspmyra Kunstgress lørdag. Etter en veldig god prestasjon hjemme mot Fauske/Sprint fikk det unge SIL-laget enn tøff kamp mot Grand Bodø. Spesielt i 1.omgang slet SIL. De spilte på seg flere brudd og samtidig var ikke aggresiviteten like bra som tildigere i forsvarsarbeidet. Ved flere anledninger ble SIL-spillere passert alt for enkelt rundt og i 16-meteren. Grand slapp alt for lett til og allerede etter 21 minutter stod det 3-0 til hjemmelaget.

SIL hadde sine også sine sjanser utover i 1.omgang. Markus Guttormsen ble spilt alene gjennom av Ragnvald Aslesønn Opland, men keeper reddet. Amir Barbary var veldig nært da han fintet ut et par spillere rundt 16 meteren og via en motspiller skjøt på innsiden av stanga og ut. Desverre ville det seg ikke for SIL, og i stedet puttet Grand sitt fjerde mål i slutten av 1.omgang. Stillingen til pause var dermed 4-0.

I 2.omgang hevet SIL seg noe og kampen var jevnere. Likvel var det hjemmelaget som gikk opp til 5-0 etter nok et brudd på egen halvdel. SIL skapte etterhvert en del store sjanser, men klarte ikke score før Markus Guttormsen ble spilt gjennom alene med keeper. Keeper reddet først, men Markus satte returen på eget skudd kontant i mål. Sander Leirvik hadde også to enorme sjanser i denne perioden, men desverre var dette dagen da det meste gikk skeis for SIL. Grand kontret i stedet inn 6-1 som ble sluttresultatet.

Junior mot senior, men også utvikling for fremtiden
SIL stilte i snitt et rent juniorlag. SIL hadde to stk førsteårs guttespillere i startsoppstillingen (Amir Barbary og Erik Theodor Andreassen), i tillegg kom tre guttespillere inn som innbyttere i 2.omg (Jakob Pettersen, Aslak Hansen og Henrik Sørra). Alle klarte seg bra, og spesielt Henrik Sørra hadde et godt innhopp som sentral midtbane. Grand hadde en 18-mannstropp med et rent seniorlag. I motsetning til i kampen mot Fauske/Sprint ble dette veldig tydelig i lørdagens kamp. Det ble en fysisk kamp med mye dueller. 

SIL ønsker å gi unge utviklingorienterte spillere som trener bra muligheten tidlig. Da må man samtidig også forvente at det kan gå litt opp og ned. Forhåptentligis får man igjen for dette de kommende årene. Til nå har hele sju guttespillere (seks av disse er førsteårs guttespillere) spilt mange kamper A-laget.

Mosjøen hjemme neste
Torsdag 19/9 spiller A-laget Herrer årets siste hjemmekamp. Da kommer Mosjøen å besøk.
Vi husker med glede tilbake på tilsvarnende kamp i fjor. SIL vant hele 6-2, en herlig kamp i flomlys.

SIL-laget trenger din støtte og vi håper veldig mange tar turen til Stamens Arena og heier fram SIL-laget!
HEIA SIL!
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i