ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Melbo yppet seg på Stamnes

Det ble en flott og spennende fotballkamp da Melbo fredag kveld gjestet Stamnes Arena. Gjestene yppet seg i andre omgang, men fikk til slutt erfare at det ikke er enkelt å reise hjem fra Sandnessjøen med poeng i bagasjen.


KAPTEIN SCORET: Henrik Henriksen har vist massiv styrke og kraft i laget etter han tok over kapteinsrollen. Mot Melbo scoret han igjen. En kamp som endte 4-2 til hjemmelaget.

Nok en høst-seier

Kampen åpnet på best tenkelig måte for hjemmelaget. De første ti minuttene fikk gjestene knapt lov til å være nær ballen. Det var spill mot ett mål. Den gode åpningen ga belønning i form av scoring da kaptein Henrik Krokstrand Henriksen fikk æren av å fullbyrde et magisk angrep da han fikk en nesten ferdigscoret ball fra hodet til Vegard Theting.

Resten av omgangen var det spillemessig jevnt. Melbo var absolutt med på notene og satte hjemmelaget under press i perioder, men man satt med en følelse av at hjemmelaget var mer giftige foran mål enn gjestene. Drøye fem minutter før slutt doblet hjemmelaget også ledelsen da Per Styve dukket opp på bakerste stolpe på en corner og nikket inn 2-0, som også ble pauseresultatet.

I andre omgang var det gjestene som fikk drømmeåpningen. Tre minutter var spilt da Melbo utnyttet slurvete pasningsspill fra SIL på best tenkelig måte. Ballen endte opp hos Adrian Pedersen som løftet ballen elegant over keeper Sivert Edvardsen og inn i bortre hjørne. Heldigvis for rufsete nerver på tribunen gikk det ikke mer enn fem minutter før Espen Øhlen igjen doblet ledelsen da han headet et innlegg fra venstresiden i mål i en duell med både keeper og forsvarsspillere.

Nervene på tribunen var imidlertid ikke veldig lenge i sjakk, for etter nye fem minutter reduserte gjestene igjen. Nok en gang utnyttet de slurv fra hjemmelaget, vant ballen og kaptein Erlend Robertsen klarte å lure ballen inn i hjørnet fra 16-meterstreken. Nå sto ballen og vippet en stund. Heldigvis for hjemmelaget hadde ikke HåNo-toppscorer Jørgen Hågensen scoret sitt obligatoriske mål enda. 20 minutter før slutt sendte han hjemmelaget to mål foran for tredje gang i kampen da han ble spilt fri inne i 16-meteren av Vegard Theting. Jørgen er nå oppe i imponerende 23 seriemål i den gule drakten.

Etter dette hadde hjemmelaget fullstendig kontroll på kampen. Det virket som SIL hadde mye mer krefter i sluttminuttene og gjestene klarte aldri å gjenvinne spenningen i kampen. Dermed endte det 4-2 til hjemmelaget. I siste halvdel av andre omgang var det ganske høy temperatur ute på banen. Det var mye munnhuggeri både mellom spillerne og mot dommer Frans Oskar Myrvang. De gule kortene nærmest haglet i en periode. Til og med etter sluttsignalet klarte en av gjestenes spillere å snakke på seg et gult kort. Er frisk og aktiv Espen Øhlen ble kåret til hjemmelagets bestemann.

Neste hjemmekamp er lørdag 19. september klokka 16:00. Da er det duket for revansjeoppgjør etter det forsmedelige tapet mot Grand Bodø i vårsesongen. I forkant av denne kampen arrangeres den årlige sponsorcupen på Stamnes Arena. Dermed vil det være mulig å få med seg mye fotball av ymse kvalitet denne lørdag ettermiddagen. Hvorfor ikke legge ettermiddagskaffen til Stamnes?

Samtidig ønsker vi gutta lykke til i en vrien bortekamp mot Junkeren neste lørdag.

HEIA SIL!
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i