ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

SIL gikk på en tidlig smell

STAMNES ARENA - (Sandnessjøen - Åga 1-2) Det ble ikke den kampen vi hadde håpet på, selv om Sandnessjøen viste noe spennende på tampen av kampen. Åga er helt klart bedre enn i fjor, men et lag de gule må beseire for å henge med i toppen i år.


På bildet: Ågas keeper Morris Matias Vahla plukker ballen foran SILs Markus Larsen Guttormsen. SIL hadde en god sluttspurt, men klarte ikke å ta igjen Ågas to mæl før pause. Foto: Jill-Mari Erichsen

DÅRLIG START PÅ EN SPENNENDE SESONG

Et skuffende resultat. Prestasjonen var heller ikke så god som vi håpte på, selv om det var en jevn kamp. Åga er et bedre lag enn i fjor, men samtidig et lag vi bør kunne slå, sier en skuffet hovedtrener Stian Theting.

1.omg var ikke spesielt bra fra vår side. Vi spilte på oss mange unødvendige brudd, samtidig som balansen i laget ikke var bra. Dette utnyttet Åga en del ganger, og skapte derfor noen sjanser.

Et brudd på egen halvdel og et raskt skudd fra dem nede i hjørnet fra 20-25 meter ga dem 1-0. Vi ga videre bort 0-2 helt unødvendig på overtid i 1.omg, da vi egentlig var i full balanse.

Vi var også nært å score et par tre ganger 1.omg, men det ville seg ikke helt. Blant annet på to innlegg fra venstre som Filmon nesten skled i åpen mål og et godt skudd fra 16 m fra Markus der deres keeper gjorde en meget god redning.

2.omg ble bedre fra oss, selv om den heller ikke var noen høydare. Vi var tidvis bedre, men slet med å skape de mange store sjansene. Siste 20 min begynte vi å skape mer og mer, og hadde goder sjanser med blant annet Filmon og Ole.

Vi fikk likvel ikke uttelling før i ca 85 min da Henrik (Heso) vant ballen på deres halvdel, avanserte og satte ballen sikkert i mål. Etter dette hadde vi flere store sjanser, og det var veldig nært 2-2. Både Simen, Markus og Ole hadde store sjanser. På overtid hadde vi en enorm sjanse, en heading fra kort hold som strøk stanga på en dødball.

Vi hadde vel kanskje fortjent 2-2 etter en god sluttspurt, men det vil seg ikke denne gang. Vi må heve oss fremover, og har mye å terpe på. Forhåpentligvis får vi gode forhold ute på 11er bane den neste måneden frem mot seriestart. 

Vi har til nå i år hatt store utfordringer med treningsforholdene, da det ikke har vært så mange dager med gode forhold ute. Samtidig har vi stort sett bare har hatt 2/3 av Helgelandshallen tilgjengelig.

Her også fra Helgelendingen:

https://www.helg.no/sport/fotball/mil/meget-kort-cupeventyr-pa-bade-mil-og-sil/s/5-24-409669
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i