ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Seier mot Grand Bodø

STAMNES ARENA - A-laget tok endelig tre poeng på hjemmebane søndag ettermiddag da Grand Bodø var på besøk. SIL fikk en knallstart på kampen, men det ble etter hvert et jevnt og spennende oppgjør i et ufyselig junivær.

A-laget, 4. divisjon avdeling 1 HESA
SANDNESSJØEN - GRAND BODØ (2-1) 2-1
Stamnes Arena, 3. juni 2018 16:00

1528187875231
På bildet: Martin Dimov tar frispark mot Grand Bodø. Foto: Jarl G. Sandholm, helg.no

Kjørte over Grand, jevnet seg ut utover kampen

SIL eksploderte ut av startblokkene og kjørte over gjestene i åpningsminuttene av kampen. Det gikk heller ikke lenge før de fikk uttelling. Allerede før kvarteret var spilt hadde Elias Abdulkarim Godo og Stian Lyngheim Theting sørget for at gjestene var to mål bak i målprotokollen. Godo scoret fra kloss hold etter at Martin Dimov lurte sin oppasser ute på venstresiden og fikk spassere inn langs dødlinja før han la hardt inn foran målet. Like etterpå hadde SIL en corner som en Grand-forsvarer headet rett til Martin Dimov som med brystkassen la ballen ned til Stian Theting. Theting lot seg ikke be to ganger og doblet ledelsen med en kontant avslutning fra 8 meters hold.

Etter hvert kom gjestene sakte med sikkert mer inn i kampen og etter 23 minutter ble de tildelt et straffespark til voldsomme protester fra SILs spillere. Fra tribunen var det vanskelig å se at Filmon Solomun gjorde noe galt da han slengte seg frem for å stoppe et avslutningsforsøk, men dommer Andrej Jefremov var av en annen oppfatning og pekte på straffemerket. Fra ellevemeteren reduserte Erik Pedersen Eide for gjestene.

Reduseringen så ut til å gi gjestene energi og resten av omgangen var det sjanser i begge ender av banen, men Sivert Grønmo Edvardsen tok seg av alt som kom hans vei og SIL klarte heller ikke å ta tilbake tomålsledelsen selv om de hadde de fleste og største målsjansene.

I andre omgang fortsatte det som det sluttet i den første. Nå spilte SIL med den kraftige vinden rett imot og vinden preget spillet noe. SIL hadde flere store sjanser til å doble ledelsen, men heller ikke gjestene var helt ufarlige da de kom fremover. Sjansemessig var SIL bedre enn gjestene også i den andre omgangen, så derfor var det fullt fortjent da sluttsignalet lød og det ble klart at alle poengene ble igjen i Sandnessjøen.

Andre Aleksandersen ble i sluttminuttene kåret til SILs beste spiller etter å ha skapt flere store sjanser for SIL spesielt i andre omgang.

Neste hjemmekamp er onsdag 13. juni klokken 19:00 mot Åga som per i dag står uten poeng på sine fire første kamper. Vi håper vi ser deg på Stamnes Arena da.

Heia SIL!
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i