ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Hjemmetap mot Glimt 2

STAMNES ARENA - A-laget har ikke tatt poeng på hjemmebane i år, og det ble heller ingen poeng da Glimts reserver kom på besøk. Selv om hjemmelaget åpnet kampen best endte det til slutt med tap mot de helgule fra nord.

A-laget, 4. divisjon avdeling 2 HESA
SANDNESSJØEN - BODØ/GLIMT 2 (1-2) 1-3
Stamnes Arena, 13. mai 2018 16:00

IMG 9179
På bildet: Sander Leirvik med Elias Abdulkarim Godo i bakgrunnnen, Foto: John Ulvøy, Helgelands Blad

Det ble en pangstart for SIL i kampen mot juniorlaget til Bodø/Glimt som spiller i 4. divisjon HESA.

Markus Guttormsen avsluttet et flott angrep med å score på en retur fra Glimt-keeper Bror Ness Grøtterud etter to minutter. Like før hadde også SIL en sjanse til å ta ledelsen.

Det gikk imidlertid ikke lenge før tidligere MIL-spiller Lasse Hansen Lien fikk stå helt alene på bakerste stolpe og score.

– Vi forsøkte å legge oss litt lavt etter åpningen, og syns selv vi lyktes ganske godt, sier spillende sportssjef i SIL Stian Theting.

Like før pause fikk Glimt frispark fra skrått hold nesten ute på sidelinja, og ballen føk inn ved nærmeste stolpe.

– Den scoringen burde vært avverget, men vi får sette det på kontoen for feilplassering. Sivert Edvardsen hadde flere gode redninger en mot en, men han var feilplassert på dette frisparket, forteller Theting.

Utover i kampen hadde Glimt-juniorene flere sjanser enn SIL, og fikk også en scoring tidlig i andre omgang.

– De hadde flere sjanser enn oss, og seieren var derfor fortjent. Vi gjorde en mye bedre kamp enn mot Brønnøysund i serieåpningen. Glimt har et godt lag, med mange ballsikre spillere, men vi kunne matchet dem med litt bedre uttelling på våre sjanser. Vi brenner for mange opplagte muligheter, og vi må lære av slike kamper, sier Theting.
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i