ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Seier borte mot Innstranda

MØRKVEDLIA - Det ble ingen enkel bortekamp mot Innstranda, men Sandnessjøen både orket og ville mest da alle poengene ble med hjem til Helgeland. Dermed kom vår første obligatoriske seier i 2018.

A-laget, 4. divisjon avdeling 2 HESA
Mørkvedlia Kunstrgressbane, 5. mai 2018 16:00
INNSTRANDA - SANDNESSJØEN (1-2) 2-3
Mål:
0-1 Daniel Anfindsen 
0-2 Johan Holmvik
2-3 Stian Theting

A lag6 Kopi
På bildet: Daniel Anfindsen som scorte 1-0 for SIL. Bildet er fra forrige hjemmekamp . Foto: Mariann Vatne, Helgelands Blad

Gode 35 min i 1.omg
SIL åpnet kampen best og de første 35 min av 1.omg styrte de mye av spillet. I denne perioden kom også de første målene, men det kunne fort ha vært flere. De var trygt defensivt, SIL-spillerene var først på ballen, vant dueller og hadde flere fine kombinasjoner og gode angrep. 0-1 kom etter gjennivnng og flotte kombinasjoner på venstre side der til slutt Martin Dimov ble spilt gjennom inne i 16-meteren. Han vurderte godt og spilte Daniel på åpnet mål. Nydelig angresspill og flott scoring. SIL hadde flere liknende situajoner i denne perioden og burde scoret et par mål til. Joakim Mikalsen, Sander Leirvik og Elias Abdulkarim hadde alle store sjanser etter godt spill. 0-2 kom likevel etter corner fra Markus Guttomsen. Det var gode innløpet innløp i boks og ballen gikk igjennom på bakre langs bakken der Johan Holmvik kom på løp og satte ballen i åpnet mål.

På 0-2 fikk SIL nok en corner. Dette endte med klarering og etterhvert kontring for Innstranden. De fikk fripark ca 35 m fra mål. Frisparket gikk dessverre over SIL-keeper Sivert Edvardsen og rett i mål. Fra å kontrollere kampen fullstendig var det nå match. Lagene gikk til pause på stillingen 2-1 til SIL.

Duellkamp i 2.omg
I 2.omg startet Innstranden med litt medvind i ryggen. De sto høyere og ofte ble SIL nødt til å slå langt fra keeper. Innstranden var med "på" i duellespillet og vant de fleste andreballene i en lang periode av 2.omg. Dette første til at de fikk en del trykk på SIL, med flere cornere og frispark i farlige områder utenfor 16-meteren. 2-2 kom etter et frispark som ble slått på utsiden av muren og rett i mål fra spissen av 16-meteren. Etter dette var Innstranden nære på et par ganger og kunne gått opp til 3-2 i denne perioden. I stedet klarte SIL å kjempe seg inn i kampen, og siste 15 min av 2.omg begynte de igjen å skape farligheter med bedre spill. 3-2 kom etter at Marius Martinsen utfordret fra sin kantposisjon, spilte fri Sander Lerivik sentralt på offfensiv halvdel. Han vendte videre til Marin Dimov som kom i stor fart på venstre siden. Han gikk rett forbi backen, men ble feid ned og SIL fikk en soleklar straffe. Stian Theting satte den hardt og kontant i nettet etter ca 85 min. Andre Aleksandersen hadde også en stor sjanse i denne perioden. SIL klarte i hektiske sluttminutter, tross flere halvfarlige situasjoner rundt egen 16 min, å dra i land en fortjent seier . 

Årets første 3-poenger og årets første scoringer - Herlig!

I neste kamp førstkommende søndag møter A-laget Glimt 2 i en knalltøff kamp.
Samme dag møter også Damelaget Innstranden 1 hjemme, så det blir litt av en fotballdag på Stamnes Arena.
Vi håper mange tar turen til Stamnes Arena neste søndag:)
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i