ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

SIL tapte i serieåpningen

SANDNESSJØEN - Det ble ingen god seriestart på 2018 for SIL-herrene. I første runde ventet Brønnøysund på motsatt banehalvdel. Det endte dessverre med 0-2-tap for herrene, som nå får en tøff start på årets 4. divisjon.

A-laget, 4. divisjon avdeling 2 HESA
SANDNESSJØEN - BRØNNØYSUND (0-1) 0-2
Stamnes Arena, 28. april 2018 12:15

Arkivfoto. Bildet er fra 2016-sesongen mot Melbo. Foto: Simon Aldra, banett.no

Vi fikk se et hjemmelag som ikke var helt på vanlig standard. Aggresiviteten var lav og det var Brønøysund som vant de aller fleste duellene hele kampen gjennom. Det føltes hele veien som at det var bortelaget som ville mest. Likevel var det sjansemessig en forholdsvis jevn kamp.

På 0-0 skapte både SIL og gjestene fra Brønnøysund store muligheter. Markus Larssen Guttormsen fikk en scoring annulert for offside og Henrik Solheim hadde en enorm sjanse som han satte over fra åtte meter og det kunne fort vært vertskapet som åpnet scoringsballet. I stedet gjorde vertene scoringsjobben i overkant enkel for naboen i sør noen få minutter før pause. Etter et forferdelig balltap av hjemmeforsvaret midt på egen halvdel kunne Brønnøysunds Adrian Alexander Sandvik spasere inn 0-1 til gestene.

Andre omgang startet også med en enorm sjanse til gjestene da Martin Dimov kom rundt på venstresiden og fant Andre Aleksandersen foran mål. Aleksandersen klinte ballen i stolpen og nærmere kom aldri SIL. I stedet doblet August Einvik Kildal gjestenes ledelse midtveis i omgangen. I sluttminuttene klarte SIL å legge et visst press på gjestene, men bortelagets ledelse var i realiteten aldri truet og SIL hadde fått en fryktelig tung serieåpning på Stamnes Arena.

Neste hjemmekamp er mot Bodø/Glimt 2 søndag 13. mai klokken 16:00.

Heia SIL!

ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i