ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

SIL slo Grand Bodø

STAMNES ARENA - SIL var sannsynligvis nødt til å vinne sesongens tre siste kamper for å beholde tredjeplassen i serien. Grand Bodø var søndag kveld første hinder på veien og SIL-herrene gjorde det de måtte.

4. div HESA, 1.10.2017 kl 16:30, Stamnes Arena
Sandnessjøen - Grand Bodø 2-1 (1-0)
SIL: Elias Abdulkarim Godo, Markus Larssen Guttormsen

På bildet: SIL tok imot Grand Bodø søndag kveld. (Foto: TK Rostad)

SIL åpnet kampen godt og skapte flere småfarligheter inne i gjestenes 16-meter, men det ble aldri de helt store målsjansene. Etter hvert kom gjestene mer inn i kampen og resten av omgangen var forholdsvis jevnspilt selv om SIL hele veien virket litt mer farlig enn gjestene fra Bodø. Det var langt fra noe fyrverkeri av en fotballomgang vi var vitne til. Spillet var preget av en god del enkle balltap og slurvete feilpasninger. Likevel var det alt i alt greit ut fra spill og sjanser at SIL 7-8 minutter før pause tok ledelsen ved Elias Abdulkarim Godo. Ballen ble slått inn fra høyre og med ryggen halvveis mot mål dundret Godo bellen i mål helt inne ved stolpen.

I andre omgang var SIL noe bedre enn i den første. De presset gjestene høyere, skapte flere sjanser og fikk pasningsspillet til å sitte noe bedre. Gjestene var heller ikke ufarlige og inimellom var de oppe og plaget SIL-forsvaret og skapte en og annen målsjanse. Etter drøye timen doblet Markus Larssen Guttormsen hjemmeledelsen med sin første berøring på ballen etter å ha kommet inn fra benken. Etter dette produserte SIL mange målsjanser og burde punktert kampen.

I stedet var det gjestene som på overtid reduserte til 2-1 ved Stian Laastad. Deretter ble det et par hektiske overtidsminutter der gjestene om igjen og om igjen pumpet ballen inn i 16-meteren til SIL. Mange SIL-supportere på tribunen sto med hjertet i halsen og håpet dommeren skulle blåse av kampen, met ble aldri noen voldsomme målsjanser for gjestene og dermed ble alle tre poengene igjen i Sandnessjøen.

Neste hjemmekamp er lørdag 14. oktober klokken 13:00. Da er det serieleder Stålkameratene som kommer på besøk. Men det er så jevnt i toppen at Stålkameratene sannsynligvis er nødt til å få med seg alle tre poengene i denne kampen for å rykke opp. SIL kan altså spille en helt avgjørende rolle i opprykksdramaet i HESA.

Vi håper vi ser deg på tribunen.

Heia SIL!
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i