ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Enkel hjemmeseier mot Mo 2

STAMNES ARENA - Det ble tre nokså enkle poeng til SIL i onsdagens møte med Mo IL 2. SIL Åpnet kampen knallsterkt, men i andre omgang så det en kort stund ut til å kunne bli spennende. Det var helt til en evigung ringrev dukket opp foran gjestenes mål og fjernet all tvil.

4. div HESA, 13.9.2017 kl 19:00, Stamnes Arena
Sandnessjøen - Mo IL 2 4-1 (2-0)
SIL: André Aleksandersen (2), Stian Theting, Sander Leirvik


På bildet: SIL vant 4-1 over Mo IL 2 på Stamnes Arena onsdag kveld. (Foto: TK Rostad)

SIL åpnet kampen med å legge et voldsomt trykk på gjestene. Ranværingene fikk ikke fred et øyeblikk når de vant ballen og SIL var farlig frempå flere ganger allerede i åpningsminuttene. Det skulle ikke gå mer enn et knapt kvarter før SIL fikk lønn for den sterke åpningen. Daniel Anfindsen spilte en alldeles utsøkt gjennombruddsball til André Aleksandersen som kunne sette full fart rett mot mål og trille ballen småfrekt mellom beina på gjestenes keeper og i mål.

Den voldsomme aggressiviteten fra åpningsminuttene dabbet naturligvis noe av etter hvert, men SIL dominerte kampen fullstendig og i løpet av første omgang hadde ikke gjestene en eneste avslutning på mål. Haltimen var passert da SIL doblet ledelsen til 2-0. Igjen var det André Aleksandersen som var eksekutør. Sander Leirvik fant Aleksandersen inne i Mo IL sin 16-meter og han lobbet ballen over keeper og løp for sikkerhets skyld inn i målet sammen med ballen.

Noen få minutter senere dundret Martin Dimov ballen i tverrliggeren fra 30 meter, men det ble ikke flere mål før pause og dermed var det to mål som skilte lagene da de forsvant inn i garderoben.

I andre omgang var det helt annet SIL-lag som kom på banen. Aggressiviteten og trøkket fra første omgang var vekk og laget var ikke til å kjenne igjen. Omgangen startet da også på verst tenkelige måte. Det var ikke spilt mer enn noen sekunder da gjestenes Adrian Møgster ble spilt alene med keeper Kristoffer Ingebrigtsen. Ingebrigtsen kom ut for å gjøre målet mindre og fikk også en hånd på skuddet fra Møgster, men klarte ikke å forhindre at ballen trillet i mål nede ved stolperota.

De neste 20-25 minuttene var preget av et tafatt, upresist og uinspirert hjemmelag og et bortelag som hadde fått trua. Gjestene fikk i denne perioden lov til å ha ballen mye og kom til flere småfarigheter uten at det egentlig noen gang var virkelig fare på ferde for SIL-gutta. Etter hvert tok SIL mer og mer over igjen og i siste halvdel av omgangen var det aldri tvil om hvor seieren skulle havne.

Drøye 75 minutter var spilt da "sjefen sjøl", Stian Theting stanget inn en meget godt slått corner og sendte SIL opp i en ny tomålsledelse. Etter dette var det fullt trøkk fra hjemmelaget igjen og målsjansene kom som perler på en snor. Elias Abdulkarim Godo gjorde et godt innhopp for SIL og hadde flere gode sjanser til å øke ledelsen, men i stedet var det annen unggutt som på overtid fastsatte sluttresultatet til 4-1. Sander Leirvik, som hadde spilt en god kamp, fikk ballen like innenfor 16-meteren og plasserte den enkelt nede i hjørnet bak en sjanseløs Mo-keeper.

André Aleksandersen ble av kveldens jury kåret til SILs bestemann og det er også verdt å nevne at begge ungguttene, Sander Leirvik og Filmon Solomun, som fikk sjansen fra start bet godt fra seg og spilte en god kamp som henholdsvis spiss og høyreback.

Neste hjemmekamp er onsdag 27/9 klokken 17:30. Da er det Bodø/Glimt 2 som kommer på besøk.

Heia SIL!
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i