ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Knusende hjemmeseier

STAMNES ARENA - Det var aldri noen tvil om at alle tre poengene skulle bli igjen i Sandnessjøen da Innstrandens IL lørdag ettermiddag var på besøk på Stamnes Arena.

4. div HESA, 24.06.2017 kl 15:00, Stamnes Arena
Sandnessjøen - Innstranden 6-0 (2-0)
SIL: E. Øhlen, S. Theting, D. Anfindsen, V. Theting, J. Hågensen, M. Guttormsen

På bildet: SIL var nådeløst effektive i andre omgang og vant til slutt hele 6-0 mot Innstranden. Foto: TK Rostad

Bunnsolid førsteomgang

SIL startet kampen med å trykke gjestene bakover på banen. SIL kom til flere gode innlegg i åpningsminuttene og Daniel Anfindsen hadde tidlig et skudd som gikk i tverrliggeren. Likevel skulle det gå 25 minutter før ballen traff nettmaskene bak gjestenes keeper Sindre Titland. Stian Theting mottok ballen rett innenfor 16-meteren, la den ned med brystkassen til Espen Øhlen som plasserte ballen sikkert i hjørnet. Knappe ti minutter senere fikk SIL et straffespark som Stian Theting ekspederte i mål. Dermed gikk SIL til pause med en fortjent tomålsledelse. Gjestene skapte ikke en eneste målsjanse i første omgang og de hadde knapt ballen inne i SILs 16-meter.

Gjestene ville også være med

I andre omgang fortsatte SIL å dominere, men gjestene fikk i perioder låne ballen litt mer enn i den første omgangen. De klarte til og med å vaske frem et par gode målsjanser, men de fikk aldri ballen i mål og hjemmelagets ledelse var aldri truet. Muligens må alle byttene SIL gjorde i andre omgang ta skylda for at de ikke var like spillemessig suverene i andre omgang som i første.

Nådeløs effektivitet

Selv om Innstranden fikk lov til å være litt mer med i andre omgang, var SIL langt mer effektive enn før pause. Hele fire ganger måtte Sindre Titland hente ballen ut av målet i løpet av omgangen. Målene ble scoret av Daniel Anfindsen på et nydelig langskudd, Vegard Theting som satte et direkte frispark nydelig i mål, Jørgen Hågensen som kjørte karusell med et par forsvarsspillere før han dundret ballen i mål og til slutt Markus Larsen Guttormsen som på overtid scoret sitt første mål i serien for SILs A-lag da han trillet ballen i borterste hjørne da han kom alene med keeper.

SIL vant dermed kampen 6-0. Gledelig var det at seks ulike spillere tegnet seg på scoringslista og at vi fikk se Markus Larsen Guttormsen sette sitt første seriemål.

Daniel Anfindsen ble kåret til SILs bestemann.

Nå tar SIL sommerferie og neste hjemmekamp er dermed ikke før fredag 11. august klokken 20:00. Da er det Junkerens andrelag som skal gjeste Stamnes Arena.

Heia SIL!
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i