ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Feber-scoring senket SIL

MO I RANA - Det ble en kjedelig 16. mai-kamp da Sandnessjøen gjestet Stålkameratene på Sagbakken. Etter 0-0 til pause, så det også ut til å ende med det resultatet godt ut i andre omgang.

4. div HESA, tirsdag 16.05.2017 19:00
Stålkameratene - Sandnessjøen 1-0 (0-0)
Stål: Nedregård (83)


På bildet: Toppscorer for SIL denne sesongen, Stian Theting i duell med matchvinner Fredrik Nedregård. Foto: Trond Isaksen, ranablad.no

Sen scoring sendte Stål til himmels

Det ebbet ut mot 0-0 på Mo, da ingen av lagene så ut til å makte en eneste scoring dagen før dagen. Men i det 83. minutt fikk hjemmelaget frispark i god posisjon, og hvem andre enn Nedregård(!) som egentlig ikke skulle spille kampen i går, dukket opp på bakerste å headet ballen bak Sjøvoll. Det holdt det, og hjemmelaget sikret 3 nye poeng.

Matchvinner Nedregård var sengeliggende tidligere på dagen med feber opp mot 40, men det kom seg utover dagen, og ble likegreit med etter å ha friskmeldt seg selv. Trener Per Gunnar Tysnes hadde rådet den unge spilleren til å stå over, melder Rana Blad.

Stålkameratene har dermed 10 poeng og legger seg på 3. plass bak Glimt 2 (12) og Fauske/Sprint (10). Sandnessjøen har fortsatt 4 poeng, men med en kamp mindre spilt enn Stålkam. Fauske har 2 kamper flere spilt.

Gjensyn med en av fjorårets store spillere

Daniel Anfindsen som var en av SILs "fremste" spillere i 2016-sesongen, har flyttet på seg grunnet studie. I går var han igjen å se i troppen til SIL, men dessverre ble det ingen mål på Daniel denne gang.

Andre kamper som ble spilt i går:

Fauske/Sprint - Grand Bodø 2-1

Les full rapport på Rana Blad (krever Pluss - stor kampanje! 5 kr for 5 uker)
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i