ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Thrillerkamp endte med poengdeling

STAMNES ARENA - Det ble en målrik og spennende kamp da SIL spilte årets første seriekamp på hjemmebane. Avgjørelsen falt ikke før klokka hadde passert 90 minutter med god margin.

4. divisjon avdeling 1 HESA
Sandnessjøen - Fauske/Sprint 3-3 (0-2)


Foto: Arkivfoto, Tor Kenneth Rostad

Det var SIL som åpnet kampen best i medvinden på Stamnes og allerede i åpningsminuttene produserte de et par halvfarlige sjanser, men uten å sette keeper på noen spesielle prøver. Seks minutter var spilt da Fauske/Sprint var på sin første visitt på SILs banehalvdel. Keeper Sivert Grønmo Edvardsen prøvde å bokse vekk et innlegg, men ballen havnet hos Jonas Melvik som enkelt kunne sette den i det tomme målet.

SIL fortsatte å styre banespillet, men gjestene fra Fauske føltes svært farlige da de kom på sine visitter i SIL-feltet. Like før halvtimen var spilt var Markus Guttormsen et skonumer unna å tuppe et innlegg langs bakken inn i Sprint-målet, men ballen strøk rett forbi. Like før pause doblet gjestenes lagkaptein Joakim Moen Lund ledelsen på et straffespark som kom etter en corner. Keeper Edvardsen fanget ballen etter corneren, men dommer mente det hadde vært en holding foran mål og pekte på straffemerket. Det var vanskelig å se situasjonen fra undertegnedes posisjon, men det var få protester som pleier å være en indikasjon på en riktig avgjørelse.

Andre omgang startet som den første, med hjemmedominans. Forskjellen fra første omgang var at SIL fikk uttelling denne gangen. Først reduserte Martin Dimov til 1-2 etter et frispark. Det ble gitt en retur inne i feltet og Dimov skjøt ballen i mål via en forsvarsspiller bak en utspilt keeper. Bare to minutter senere kom utligningen. Markus Guttormsen ble spilt gjennom og satte ballen i stolpen. Ballen falt ned på mållinjen og Fauske/Sprints Markus Sletbakk Fredriksen prøvde å klarere vekk ballen mens han ble hardt presset av Sander Leirvik. I stedet for å få vekk ballen var Fredriksen uheldig og satte ballen i eget nett.

I denne perioden var SIL gode og på tribunen steg håpet og forventningene. Men igjen skulle gjestene helle kaldt vann i blodet på optimistiske hjemmesupportere. Kvarteret var spilt da Markus Sletbakk Fredriksen fikk sin revansje. En corner gikk rett i stolpen, ballen havnet hos Fredriksen som etter tre-fire forsøk inne ei mølje av folk klarte å krangle bellen i mål til 2-3.

Resten av omgangen var preget av feilpasninger og svakt spill fra begge lag. Det ble produsert lite og i det iskaldet været varmet ikke spillet de fremmøtte noe særlig. Det skulle likevel komme en utligning på overtid. Martin Dimov tok en corner fra høyre. Ballen ble headet vekk av en forsvarsspiller, men den havnet hod Dimov som slo inn på nytt og på bakerste stolpe dukket Stian Theting opp og stanget ballen i mål til 3-3 som ble sluttresultatet i den spennende fotballkampen.

Neste hjemmekamp er den utsatte serieåpningen mot Meløy. Denne kampen spilles torsdag 25. mai klokken 15:00. Håper vi sees på Stamnes.

Heia SIL!
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i