ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Med Lovund Skyss og A-laget på fotballtur til Bodø

Det er lørdag morgen, klokka har så vidt bikket 07 og det begynner å røre seg i hjemmene til en gruppe med spente SIL-supportere. Supporterutstyret er allerede gjort klart og matpakker er under produksjon. Anledningen er A-lagets bortekamp mot Junkeren 2 samme ettermiddag. Det spesielle er at vi skal ut og reise sammen med spillerne og støtteapparatet på turen til Bodø.

IMG 6173

SIL har nemlig inngått avtalte med Lovund Skyss om båtskyss til en rekke bortekamper denne sesongen. I forbindelse med dette selges det også billetter til supportere som ønsker seg en fin tur kombinert med muligheten til å støtte laget på årets bortekamper. Til kampen mot Junkeren var det ca. 20 personer som hadde bestilt billett og mønstret på Lovund Express tidlig lørdag morgen klare til avgang 08:30.

Vi kunne vel ikke vært stort heldigere, verken med mannskap, reisefølge eller været og fikk en fantastisk flott tur til Bodø oppover kysten på flatt hav og lettskyet vær med solgløtt. Fra kiosken om bord ble det servert frukt, kaffe, kalde og varme drikker, litt snacks og nystekte vafler under hele turen. Ungene i supporterfølget storkoste seg om minglet med a-lags-spillerne og snakket med dem mens vi voksne drakk kaffe og hadde lokalgeografiundervisning langs den fantastisk flotte kysten vår.Torvid på Lovund Express traff selvfølgelig på anslått ankomsttid og vi nådde kai i Bodø klokka 13:00. Vi var et reisefølge på 3 voksne med 7 ungdommer som reiste sammen. Planen var lagt og første stopp i Bodø var Peppes Pizza for den optimale oppladning til god support på Stordalen kunstgress. Her koste vi oss med nystekt pizza og brus i (for) lange baner og var gode og mette når taxiene kom og plukket oss opp får å kjøre oss til stadion.

Som seg hør og bør stilte hjemmelaget med de behørige fribilletter til gjestende lag, så her var det bare å benke seg for 90 minutter favorittaktiviteten til reisefølget, fotball fra tribunen. Det ble en spennende kamp hvor vi var enige om at SIL så ut som det sterkeste laget og hadde det beste banespillet selv om de store sjansene ikke var for mange. Avgjørelsen falt når sportssjefen selv på iskaldt vis drar av 1 eller 2 spillere i feltet og klinker ballen i nettet i det 75. minutt til ellevill jubel blant de tilreisende. Stemningen var god når dommeren blåste av kampen og alt lå til rette for en like flott tur med båten hjem til Sandnessjøen.

På vei ut av stadion fikk vi fylt opp kaffekoppene våre av arrangøren med ønske om god tur hjem. Ny taxi til kaiet hvor vi ble møtt med SIL-sangen over båtens høyttaleranlegg! Når spillerne kom ned litt senere stilte ungdommene æresvakt langs landgangen og gratulerte spillerne med de medbrakte 3 poeng, nok en gang med SIL-sangen rungende over høyttalerne – God stemning!

Båtturen hjem ble like flott som turen opp. Spillere og støtteapprat tok runden rundt og takket supportene for støtten og at vi tok turen sammen med dem. De yngste guttene, som denne gangen var med på turen som supportere, flyttet rundt blant herrelagets spillere og hadde det skikkelig trivelig. Stemningen ble ikke dårligere når de resterende vaflene fra kiosken ble delt ut til de minste – Opplevelsen ble komplett!På vegne av 20 glade SIL-supportere ønsker jeg å takke for denne flotte muligheten til å være med på bortekamp og gleder meg allerede til neste mulighet. Vi håper mange, mange flere vil benytte muligheten til å være med på disse turene. Følg gjerne Lovund Skyss og SIL-Fotball på Facebook hvor turene vil bli annonserte.

Neste anledning blir Brønnøysund 20.mai.Hvem vet - Kanskje vi kan fylle båten?

Av Espen Rostad
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i