ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Kenneth Karlsen blir delt hovedtrener for A-laget

SANDNESSJØEN - Kenneth Karlsen (39) blir i 2017 delt hovedtrener på A-laget sammen med Stian Theting. Etter noen hvileår, og ett år som juniortrener i SIL er han igjen tilbake i støtteapparet for A-laget.


På bildet: Stian Theting og Kenneth Karlsen har tidligere jobbet sammen i rollene som hovedtrenere for a-laget. Siste sesong var i 2012. Nå gjør sistnevnte comeback!

Vi har trent laget sammen en god stund, og jeg er veldig glad for at klubben har fått Kenneth inn igjen i støtteapparatet rundt A-laget, sier Sportsjef Stian Theting til silfotball.no.

I 2016 trente han juniorlaget til SIL sammen med Stein Tore Martinsen. På denne måten bidro han noe også litt rundt A-laget også i fjor, men nå blir samarbeidet enda tettere. Kenneth har også bidratt på SIL Fotball Xtra (akademi 13-16 år) siden september 2016, og vi har også hatt sonesamlinger sammen de siste årene. Vi samarbeider veldig godt og har et godt forent bilde på hvordan vi ønsker å trene og spille. Jeg gleder meg og tror dette kan bli en god sesong for oss, avsluttter Stian.

Sandnessjøen åpner hjemme mot Meløy 22. april, men spiller allerede i morgen sin første obligatoriske kamp, når de tar i mot Mosjøen på Stamnes i NM kvaliken kl 1900.

Vi ønsker fulle "gulblåe" tribuner og SIL-seier! 
Lykke til!

ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i