ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Motstanderne til SIL i Kretsligaen

Som kjent ble det ingen stor jubel da Sandnessjøen ikke klarte å beholde plassen i den nye serieordningen i 3. divisjon - eller nærmere kjent fra neste år - Regionsligaen. Ettersom det kun var de fire beste lagene som beholdt plassen, ble det nedrykk for hele 8 av lagene. Heller ikke avdelingsvinner Sortland ble premiert med noe opprykk.


På bildet: Akrivfoto av tidligere oppgjør mellom Brønnøysund og Saltdalkameratne, som er to av SILs motstandere i 2017 og Kretsligaen Foto: Jøran Horn, banett.no


Kretsligaen 4. divisjon avdeling 21 HESA 2017

Ja, dette er faktisk det nye navnet på 4. divisjons-avdelingen fra og med neste år. Vi befinner oss i denne sammens med disse 11 lagene:

* Sandnessjøen
* Fauske/Sprint
* Stålkameratene
* Brønnøysund
* Bodø/Glimt 2
* Innstranden
* Grand Bodø
* Junkeren 2
* Saltdalkameratene
* Åga
* Mo 2
* Meløy

Avdelingsvinneren i den nye 4. divisjon avdeling 21 rykker direkte opp til Regionsligaen. Det kan maks rykke ned tre lag fra vår avdeling neste år, da det er tre lag fra Nordlandskretsen i den nye 3. divisjon.

Fire lag kan rykke ned fra 3. divisjon og i denne avdelingen er det 14 lag neste år. Vinneren her også rykker direkte opp til PostNord-ligaen (2. divisjon). Lagene i den nye 3. divsjon er enda ikke klar, men vi kjenner til at Junkeren, Sortland, Mosjøen, Mjølner og Mo vil være blant lagene.

Offentliggjøringen av inndelingene i disse avdelingene vil gjøres på cupfinaleseminaret i år.

Bare Mosjøen, Junkeren og Mo kan rykke ned til vår HESA-avdeling, som er 4. divisjon.

Det som er mest spennende akkurat nå er om den nye 3. divisjon (Regionsligaen) vil inneholde lag fra nord eller det som ryktes og er mest sannsynlig, lag fra Nord Trøndelag. Hva tror du?

Det laveste nivået i vår krets fra 2017 vil bli 6. divisjon.
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i