ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Grei seier for SIL i Harstad

HARSTAD - Medkila ble noen nummer for små da Sandnessjøen vant greit 4-2 i Harstad fredag ettermiddag. Kampen som i grunn skulle spilles dagen etter, lørdag, ble flyttet til fredagen.

3. div HÅNO, Medkila - Sandnessjøen 2-4 (1-1)


Bildet: Sandnessjøen hadde en ganske enkel oppgave med å slå Medkila fredag. Men det var en tynn og ung tropp som reiste oppover. Foto: Espen Kristiansen, silfotball.no

Godt og deilig med seier - men for sent?

Sandnessjøen tok en etterlengtet, svært etterlengtet seier i Harstad, da Medkila ble slått 4-2 fredag ettermiddag. Seieren kommer nok dessverre litt for sent for SIL sin del, da plassene i toppen ser ut til å være "okkupert" allerede to runder før slutt. Det blir en hekse-kamp om den siste plassen, når Glimt 2 og Mjølner skal møtes i neste runde. Men, Glimt 2 kan få være med i denne "kampen" dersom de slår Melbo litt senere i dag. Mjølner har bedre målforskjell, noe som kan komme godt i hende når siste runde spilles 8. oktober.

Disse beholder plassen i 3. divisjon

Både Junkeren, Mosjøen og Sortland har sikret sine plasser i divisjonen til neste år. Nå gjenstår det å se hvem som tar den siste plassen. Mjølner og Glimt 2 møtes i neste runde. En svært viktig kamp for begge lag, dersom Glimt 2 slår Melbo på mandag.

Mosjøen skal også ta i mot Junkeren hjemme neste runde, noe som anses som en seriefinale, om hvem som vinner avdelingen. MIL har imponert veldig i år og med bedre målforskjell allerede før kampen, trenger de en seier for å "ta over" toppen, før siste runde.

Beklager! RETTELSE!

Det har vært litt surr rundt disse reglene for hvem som beholder plassen osv. frem mot neste nye serieordning. Dessverre må vi meddele for dere som ikke er orientert om dette, at 5. plassen i vår avdeling IKKE har noen teoretisk mulighet å overleve i 3. divisjon og Regionsligaen 2017. Dette er de 8 beste 5. plassene i de 10 avdelingene sør i landet. Årsaken er at disse avdelingene har 14 lag, mens de to nordligste avdelingene (11 og 12) har kun 12 lag i avdelingen. Ja, det er urettferdig og det BURDE vært regnet gjennomsnitt! - Men slik er det altså.

1-4. plass i HÅNO beholder plassen. Resten rykker ned!

Referat fra kampen: http://www.silfotball.no/season/2016/alag/kamp.php?matchid=6393597 

HEIA SIL!
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i