ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Det ble tap - igjen

SANDNESSJØEN - Det ble en kamp for historiebøkerne da Glimt 2 kom på besøk mandag. Begge lag trengte en seier for å henge med i toppen, og dessverre var det ikke hjemmelaget denne gangen. Glimt 2 hadde rustet seg godt opp før kampen, og var absolutt ikke interessert i å reise hjem uten poengene. Det ble harde tak, fine mål og en fest av en fotballkamp, selv om det igjen endte med tap i en viktig kamp for SIL.

3. div HÅNO, Sandnessjøen - Bodø/Glimt 2 3-4 (1-2)


Bildet: Under kampen ble det mange diskusjoner med dommeren, som hadde en vanskelig dag på jobb. Foto: Mariann Vatne, hblad.no

Helgelands Blad: http://www.hblad.no/sport/fotball/ytre-helgeland/brassespark-ga-glimt-seier-tre-minutter-pa-overtid/s/5-23-50909

Forferdelig høst-sesong!

Før sommeren så det hele veldig bra ut for SIL og tok ferie på 2. plass i HÅNO. Etter sommeren gikk det hele rett til H! Etter 8 kamper så langt står vi med 1-2-5! Det holder ikke når man skal kjempe om å beholde plassen. Og i en så viktig sesong MÅ vi være med hele veien. Kun en gang tidligere har SIL endt opp på noe dårligere enn 5. plass i HÅNO-avdelingen. I 2013 endte det opp med 10. plass og 22 poeng, som er registrert som den værste HÅNO-sesongen for SIL. Da var det kun Junkeren og Innstranden som var dårligere. (Steigen trakk laget etter sesongen).
Kommende helg avgjøres det


Lørdag 24. september vet vi om vi "rykker ned" til Kretsligaen 2017, eller om det fortsatt finnes en teoretisk mulighet for å beholde plassen i Regionsligaen 2017. Etter all sannsynlighet kommer dette til å ende med nedrykk nå, etter tapet mot Glimt 2.

Eneste mulighet kan være at Glimt 2 snubler mot Melbo og Mjølner (Lofoten slår de vel?), og at SIL kaprer den avgjørende 5. plassen (de åtte beste i avdelingene går videre). En annen teori er at Sortland nå skal begynne å snuble. Først mot Stålkameratene, Sandnessjøen og Melbo. Det finnes muligheter, men de er dessverre meget små. Her er det flere som ønsker å beholde plassen.

Det eneste positive med et nedrykk i år, er at opprykket blir litt enklere neste år. Det vil si, det kommer mange gode lag ned fra PostNord-ligaen i år til 3. divisjon. De beste i 3. divisjon i år beholder plassen. Da spiller de som rykker ned, i en avdeling sammens med 4. divisjonslag og skal kjempe om 1. plass og opprykk. Her vil SIL selvsagt stille som store favoritter og Regionsligaen-prosjekt 2018 vil i gangsettes ASAP.

Blir det nedrykk skal vi forberede oss på det og se litt nærmere på hvem det er vi møter her neste år.

Referat fra kampen: http://www.silfotball.no/season/2016/alag/kamp.php?matchid=6393594

HEIA SIL!
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i