ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Bare seier er godt nok

SANDNESSJØEN - Når Sandnessjøen tar i mot Bodø/Glimt 2 mandag er det bare en ting som er godt nok for Helgelendingene - seier! Det blir på ingen måte noen enkel kamp for noen av lagene, men SIL får besøk av ett av form-lagene i HÅNO-avdelingen. Glimt 2 så fortapt ut før sommeren, men slo sterkt tilbake.


Bildet: Sportssjef og spillende trener, Stian Theting er helt klar på at kun seier er godt nok i årets nest siste hjemmekamp. Foto: Vegard Olsen, an.no

To lag som kjemper om plasssen

Det blir en svært tøff kamp på Stamnes mandag 19. september. Sandnessjøen har tapt de to siste kampene (Junkeren 0-2, Fauske/Sprint 2-3), begge i september, mens Bodø-laget er et av form-lagene i avdelingen. Da vi så på tabellen før sommerferien var Glimt 2 ett av bunn-lagene, sammens med Stålkameratene og Medkila. Nå har rekruttene til Glimt klatret helt opp under trygg grunn, og det skulle ikke overraske mange om de faktisk berger plassen til Regionsligaen i 2017.

Sandnessjøen trenger sårt en seier og skal det være snakk om å beholde plassen, er kun seier godt nok for de gule mot Glimt 2. Det er tre poeng opp til Mjølner som skal ta i mot Junkeren. Sortland spiller mot Medkila og Mosjøen reiser til Mo for å møte Stålkameratene. Vi tror alle lagene i toppen (utenom Junkeren) tar full pott. Dermed blir det viktig for SIL å beholde alle poengene i Sandnessjøen mandag.

Junkeren beholder plassen fire runder før slutt

Junkeren har sikret plassen til neste års Regionsligaen etter uavgjort mot Melbo forrige runde. Med 40 poeng og hele 13 poeng over lagene under 4. plassen, er det klart at Bodø-laget har overrasket mange i 2016. Junkeren har helt siden opprykket til 3. divisjon i 2011 hatt store problemer med å plante seg i HÅNO-avdelingen. Men de siden 2014-sesongen har laget bygget opp noe spesielt som nå kan strekke seg mot en potensiell 2. divisjon i 2018?

SIL gratulerer Junkeren med plassen og håper selvsagt å slå følge med hvit-trøyene.

KOM PÅ KAMP MANDAG!

http://www.silfotball.no/season/2016/alag/kamp.php?matchid=6393594

HEIA SIL!
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i