ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Glipper Regionsligaen for SIL?

FAUSKE - Etter det fatale og kjedelige tapet på hjemmebane mot serielederen, Junkeren forrige runde, skull SIL reise kjærringa og slå tilbake da Fauske vertet opp til 18. runde. Slik ble det ikke. Dessverre. Nå ser 3. divisjon 2017 ut til å glippe for de gule og kanskje må Sandnessjøen spille 4. divisjon neste år. Men!

3. div HÅNO, Fauske/Sprint - Sandnessjøen 3-2 (1-0)


Bildet: SIL faller på tabellen og skal de beholde plassen i 3. divisjon trenger de hjelp av flere av de andre lagene i HÅNO-avdelingen. Foto: Privat

Forbanna dritt!

Det var en som fikk seg en kjempekamp mot Fauske/Sprint lørdag. Johan Holmvik debuterte fra start og scoret alle (2) målene for bortelaget, Sandnessjøen. 18-åringen har ikke scoret for a-laget tidligere, men det holdt dessverre ikke for SIL, selv om Holmvik utlignet to ganger. 5 minutter før slutt avgjorde hjemmelaget med et frispark som gikk bak Vitalijs.

Les referat fra kampen her

Nå virker veien opp til trygg plass lang for Sandnessjøen, som skal ta i mot et annet lag som gjerne vil beholde plassen, og komme seg opp på topp fire - Bodø/Glimt 2. Rekruttene fra Bodø er 3 poeng bak SIL med en kamp mindre spilt (møter Sortland i dag). Så enda en "seks"-poengs kamp skal spilles på Stamnes 19. september klokken 19:00.

Det er kun fire kamper igjen og 3 poeng opp til Mjølner som har sikret seg foreløpig. Vi tror vi må sikte på noen andre enn de røde fra Narvik. Mosjøen er 7 poeng unna, mens Sortland som spiller i dag er 5 poeng unna. SIL skal også få Sortland på besøk før sesongen avsluttes.

Før dagens kamp mellom Glimt 2 og Sortland er det Melbo, Fauske/Sprint og Sandnessjøen som ligger med 27 poeng rett under "trygg grunn". Mjølner har 30 poeng.

Se tabellen her
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i