ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

SIL tapte mot serielederen

Serieleder Junkeren ble et nummer for store for Sandnessjøen da de søndag ettermiddag gjestet Stamnes Arena. SIL kjempet lenge for ett poeng, men på overtid satte gjestene spikeren i kista.

3. div HåNo, Sandnessjøen - Junkeren 0-2 (0-1)SIL åpnet kampen godt og kom til et par innlegg i åpningsminuttene, men innleggene hadde ikke god nok adresse og seilte rett gjennom feltet. Etter åpningskvarteret var det derimot Junkeren som var det beste laget i resten av omgangen. Ingen av lagene skapte spesielt mange målsjanser, men Junkeren føltes hele tiden et hakk hvassere enn vertene og de ble da også belønnet med et mål.

Etter 25 minutter hadde gjestene hjørnespark og ballen endte først hos Lasse Johan Berg som avsluttet fra hjørnet av 5-meteren. Ballen gikk forbi keeper Vitalijs Artjomenko, men Rodgers Kaylango sto på mållinja og hindret scoring. Klareringen ble møtt av Vebjørn Lysberg rett utenfor 16-meteren. Han klinket til på direkten og traff så godt at ballen gikk i mål nede ved stolperota.

SIL forsøkte å skru opp tempo og aggressivitet etter baklengsmålet, men gjestenes forsvar hadde god kontroll. Kun en gang var SIL virkelig nær utligning. Da var det spilt 39 minutter og Tage Halseth headet mot mål fra kort hold, men headingen ble blokkert.

Etter pause skjedde det langt mer enn i den første omgangen. Begge lag skapte store målsjanser, Junkeren muligens noen flere enn SIL og i tillegg var det til tider høy temperatur mellom spillerne og det ble delt ut fem gule kort i omgangen. Den andre omgangen var SIL flere hakk bedre enn i den første, men det ble fortsatt gjort fryktelig mange enkle feil med ballen, noe som gjorde gjestenes jobb litt enklere enn den burde vært.

I sluttminuttene trykket SIL på med mye folk i angrep for å forsøke å få en utligning. De presset frem et par frispark i god innleggsposisjon og flere cornere, men ballen ville ikke inn i gjestenes mål denne ettermiddagen. Tre minutter på overtid ble Vitalijs Artjomenko med opp på en corner. Bortelaget fikk klarert og Marcus Johansen fjernet all tvil om hvor poengene skulle ende da han trillet ballen i åpent mål via stolpen. Dermed endte det 0-2 på Stamnes Arena, der SIL nå står med ett fattig poeng på de tre siste hjemmekampene.

Rodgers Kaylango ble kåret til hjemmelagets bestemann.

Neste anledning til å bedre poengfangsten på hjemmebane kommer mandag 19. september klokken 19:00. Da er det et formsterkt Bodø/Glimt 2 som kommer på besøk. Vi håper du også kommer.

Heia SIL!
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i