ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Dmitrijs Halvitovs er klar for SIL

Sandnessjøen har hentet en ny forsvarsspiller i Dimitrijs Halvitovs (30) fra FC Riga. Spilleren som har flyttet en del på seg de siste årene har god fysikk og virker motivert til å debutere i 3. divisjon i Norge.


Bilde: Dmitrijs Halvitovs (30) på sin første trening med A-laget. Han er spilleklar til morgendagens kamp mot Junkeren. Foto: silfotball.no

Ny spiller til SIL

Dmitrijs er født i Liepaja i Latvia i 1986. Han er 1.90 høy og kan spille både midtstopper og back. Sportssjef Stian Theting har jobbet med overgangen den siste uka, og fredag ble Dmitrijs spilleklar. Stian sier følgende om Dmitrijs. "Han er rolig og flott fyr som glir godt inn i gruppa. Har bra basisferdigheter, er fysisk sterk og har en profesjonell innstilling til det han foretar seg. Han blir en klar forsterkning for oss. Vi har ikke hatt så god tid i forhold til å kjøre han inn i vår spillestil, men vi har jobbet med det de siste dagene. Jo, bedre han blir kjent med spillestil og medspillere, jo bedre vil vil han bli".

Håper å slå serielederen

"I morgen håper vi på smekkfull Stamnes Arena. Vi skal gjøre alt vi kan for å ta serielederen og lage god underholdning. Det er bare å ta med SIL-effekter, rense stemmebåndene og møte opp", avslutter Stian. 
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i