ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

SIL banket til i lokaloppgjøret

Sandnessjøens menn viste ingen nåde da andre omgangen blåste i gang mot våre naboer i Brønnøy. Brønnøysund ble igjen noen nummer for små for de gule og kampen endte til slutt 4-2 til bortelaget. SIL klatret dermed opp igjen på "trygg grunn" på tabellen.

3. div, HÅNO, Brønnøysund - Sandnessjøen 2-4 (0-0)


På bildet: Sandnessjøen scoret ved Martin Dimov, bare 17 sekunder ut i 2. omgang. 24 minutter senere sto det 4-0 til SIL da en fjor-årets storscorer endelig "klappet til" storformen! Foto: Hildegunn Nielsen, banett.no (Se flere bilder her)

SIL banket BIL

Vi var gode mot Mosjøen sist, men ble ranet for poengene da. I dag gjør vi en dårligere prestasjon, men vinner, noe som selvsagt er positivt, sier SIL- trener Stian Theting etter lokaloppgjøret mot Brønnøysund på lørdag.

Avgjør i en god periode

Theting mener laget hans var altfor dårlig i store perioder av kampen i Brønnøysund, men at den ene perioden hvor de var gode var de veldig gode.

– De første 25. minuttene etter pause spiller vi mye fin fotball, og har noen fantastiske angrep. Martin Dimov scorer rett etter avspark, og Jørgen Hågensen er veldig effektiv å scorer tre mål på 15 minutter. Da er kampen mer eller mindre avgjort, selv om det er svakt av oss å slippe oss nedpå å la Brønnøysund score to mål etterpå, sier Theting.

– Det blir unødvendig slapt på slutten, i stedet for at vi fortsetter å kjøre på å scorer enda flere mål. Skal vi kunne hamle opp med de beste lagene må vi spille som i de beste periodene våre gjennom hele kampen, sier Theting som kunne fastslå at laget hans nå er tilbake blant de fire beste på tabellen. Der har de tenkt å være når sesongen er over også.
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i