ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Poengdeling i Melbo

SILs A-lag spilte 1-1 borte mot Melbo i høstsesongens første kamp. 


På bildet: Sandnessjøen tok med seg ett poeng borte mot Melbo. Sterkt resultat etter ferien. Foto: Gøran Gimsø, vol.no

Etter rapportene var det en jevn og forholdsvis sjansefattig kamp på Havfisk Stadion i Melbu lørdag.

Kampen var preget av lite fint spill, mye dueller og to lag som spilte med liten riskio på et vanskelig underlag.

I første del av 1.omgang hadde lagene hver sin store sjanse til å ta ledelsen. Først ble Melbus venstre kant spilt gjennom i bakrom, men Vitalijs Artjomenko reddet mesterlig skuddet fra kort hold. Deretter headet Stian Theting like over på perfekt corner fra Daniel Anfindsen. 

Hjemmelaget tok likevel ledelsen etter ca 30 min på et frispark fra ca 18 meter. Bare minuttet etter fikk Espen Øhlen en kjempesjanse, men headet like utenfor. SIL forsatte imildertid presset og i det 37.min utlignet Stian Theting med et kontant hodestøt på nok en corner fra Daniel Anfindsen. SIL var farlige på dødballer en rekke ganger, spesielt i 1.omgang. 

Jørgen Hågensen, som var tilbake med sin første kamp fra start i årets sesong, fikk også en brukbar mulighet før pause. Et fint SIL-angrep med kombinasjoner på venstresiden førte til at Rodgers Kalyango ble spilt gjennom på kanten og la inn på bakre stang. Headingen fra Jørgen ble imildertid reddet av keeper. 

I 2.omgang hadde SIL vinden i ryggen og spesielt i siste halvdel skjedde det meste på Melbus banehalvdel. Likevel klarte ikke SIL å spille seg til mange store sjanser, og kampen ebbet derfor ut med 1-1.

I en kommentar til silfotball.no sier hovedtrener Stian Theting følgende om kampen:
"Jeg er fornøyd med 1 poeng i en i utgangspunktet vanskelig bortekamp. Jeg synes vi er rimelig trygge defensivt og slipper dem til svært få målsjanser. Hele laget fungerte stort sett bra defensivt. Offensivt var ikke dette en av våre beste kamper. Spillet satt ikke slik det gjode mot verken Sortland (1.omg) eller Stålkamertatene. En vanskelig bane kan ta litt av skylda for dette, men samtidig synes jeg vi burde hatt litt mer å kjøre med spesielt i siste halvdel av 2.omgang da Melbo virket helt ferdige. Om vi hadde spilt opp mot vårt beste, kunne og burde vi avgjort kampen i denne fasen".

"Nå blir det viktig å trene riktig og forberede oss godt til kampen mot Mjølner førstkommende lørdag kl 1300. Det blir en meget viktig kamp for oss. Vi håper at Stamnes Arena fylles på lørdag. Vi trenger flest mulig SIL-patrioter på tribunene da",
avlsutter Stian.
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i