ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

SIL knuste Stålkameratene

3. div. HåNo, Sandnessjøen - Stålkameratene 4-0 (1-0)

SIL leverte festfotball og målkalas i vårsesongens siste kamp. Nå tar de ferie inne blant topp 4 som gir plass i neste sesongs nye 3. divisjon.


SIL og Stålkameratene gjør seg klare til kamp i solskinnet på Stamnes. Foto: TK Rostad

SIL var klart best i første omgang og skapte sjanser nok til å score langt flere enn det ene målet lagets unge kaptein Henrik Krokstrand Henriksen dundret i nettet etter 20 minutter. Vegard Theting alene hadde tre store målsjanser i løpet av omgangen, men til hans store fortvilelse fant han ikke nettet på noen av dem. Revansjen skulle komme allerede i neste omgang. Bortelaget var heller ikke helt ufarlige, men omgangen var definitivt gul og blå, og den største sjansen til gjestene kom etter et slurvete frispark fra Leif Henning Grønli.

Målet til Henriksen kom etter at Stålkameratene slet med å få klarert ballen etter to gode innlegg fra venstresiden. Ballen ble til slutt headet til værs og dalte ned foran beina på Henriksen som på hel volley moste ballen i nettet omtrent fra straffemerket. SIL hadde god kontroll resten av omgangen, men så lenge de bare ledet med ett mål føltes det ikke helt trygt, for man kunne ane at gjestene hadde det som skulle til for å score et mål de også.

I andre omgang var hjemmelaget enda mer dominerende enn i den første. de 20 første minuttene leverte de regelrett champagnefotball. Likevel klarte bortelaget å skvise inn et par gode sjanser innimellom SIL-dominansen. Stian Theting, som ble kåret til SILs bestemann, brukte kampen til å spraye krempasninger til sine lagkamerater. Det var likevel flere andre som måtte være nære på å få bestemannsprisen. Henrik Krokstrand Henriksen leverte sannsynligvis sin beste kamp på Stamnes og jobbet og løp som vi aldri har sett, Daniel Anfindsen så i perioder ut som han hadde limt ballen fast i beina og Leif Henning Grønli spilte nok en strålende kamp i midtforsvaret, akkurat slik vi har blitt bortskjemt med at han gjør.

Det kom tre flotte mål til hjemmelaget i den andre omgangen. Etter 52 minutter fikk Vegard Theting en retur etter at storebror Stian forsøkte å heade inn en corner. Han satte ballen kontrollert og kontant i den bortre nettveggen. 3-0 kom etter 71 minutter på dagens vakreste angrep og det var Daniel Anfindsen som fikk æren av å sette kronen på verket. Espen Øhlen og Vegard Theting spilte vegg gjennom gjestenes felt og Theting leverte ballen til Anfindsen som trillet den inn i mål helt nede ved stolperota. På overtid scoret Vegard Theting sitt andre og kampens fjerde og siste mål da han skjøt helt nede ved stolperota fra 17 meter. Den målgivende pasningen ble nydelig levert av den nyinnkomne syttenåringen Sigurd Bangstad.

SIL avsluttet vårsesongen med årsbeste på Stamnes. Høstsesongen blir en knallhard kamp om å beholde plassen blent de fire beste for å få lov til å bli med i neste års nye versjon av 3. divisjon. Vi håper folk kjenner sin besøkelsestid og kommer i hopetall på hjemmekampene for å støtte våre gutter.

Vi gleder oss allerede til høstsesongen. Heia SIL!
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i