ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Sliteseier mot Fauske/Sprint

3. div. HåNo, Sandnessjøen - Fauske/Sprint 1-0 (0-0)

Lagene var best i hver sin omgang da SIL fikk besøk av Fauske/Sprint fredag kveld, men det var hjemmelaget som til slutt fikk med seg alle tre poengene.I første omgang var det hjemmelaget som styrte det meste og i en periode midt i omgangen dominerte de kampen fullstendig og skapte flere store målsjanser. SIL klarte aldri å omsette sjansene og det den store dominansen i scoringer. Selv om SIL var det klart beste laget i første omgang var også gjestene fra Fauske nær scoring. Deres største sjanse kom etter slurv i hjemmelagets forsvar etter et kvarter. Kaptein Henrik Krokstrand Henriksen mistet ballen og gjestenes Daniel Tronstad fyrte av et skudd som Vitalijs Artjomenko fikk slått i stanga. For hjemmelaget var det Espen Øhlen og Vegard Theting som hadde de beste mulighetene i tillegg til at Stian Theting hadde to gode forsøk fra langt hold. Til pause sto det 0-0.

I andre omgang åpnet gjestene klart best og satte SIL under press. Både Emil Pettersen og Daniel Tronstad tvang keeper Vitalijs Artjomenko ut i full strekk og etter en corner satte gjestene ballen i tverrliggeren. Det gikk nesten 20 minutter før SIL skapte sin første mulighet i omgangen. Da satte Daniel Anfindsen skuddet fra skrått hold i beina på keeper.

Et kvarter før slutt fikk Fauske/Sprints Daniel Tronstad sitt andre gule kort for kvelden og gjestene ble redusert til ti mann. I de første minuttene etter utvisingen var det ingenting som tydet på at SIL var en mann mer og Fauske/Sprint fortsatte å ha bellen mye. Fem minutter før slutt falt avgjørelsen. SIL klarte å holde ballen i og rundt gjestenes 16-meter og hadde flere innlggsforsøk helt til ballen til slutt fant hodet til Per Styve inne foran mål. Styve gjorde ingen feil og headet ballen kontant i nettet. Både spillere og publikum jublet og trakk ett lettelsens sukk.

Kampen endte 1-0. En svært viktig seier for hjemmelaget hvis de vil henge med i racet om å bli blant de fire lagene som får bli med i neste års nye tredjedivisjon. Etter å ha spilt en god andreomgang følte nok gjestene at de hadde fortjent å få med seg minst et poeng fra Stamnes.

Rodgers Kaylango ble kåret til hjemmelagets beste spiller.

Neste hjemmekamp er søndag 19. juni klokken 12:00. Da er det tabelljumo Medkila som kommer på besøk. Det håper vi du også gjør.

Heia SIL!
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i