ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Effektive Mjølner vant i Narvik

3. div, MJØLNER - SANDNESSJØEN 3-1 (0-0) 

Sandnessjøen reiste i dag til Narvik med en av de sterkeste troppene laget har stilt med i HÅNO-avdelingen, i følge sportssjef Stian Theting. Dessverre endte kampen med tidligere skader og bytter enn hva han hadde regnet med, og dette fikk nok sin påvirkning på dagens oppgjør.

På bildet: Kampslutt og 3-1 til hjemmelaget. Vel fortjent etter en litt laber andre omgang av SIL. Foto: Skjermdump

Lagene var svært jevne i 1. omgang og selv om Mjølner var nærmest scoring med stolpeskudd, var det SIL som skulle være det første laget som satte ballen i nettet. Dessverre ble innlegget fra Martin Dimov som deretter går i mål avblåst for offside. En situasjon som kanskje kunne blitt diskutert. Men her har vi dessverre ingen "TV-bilder" som kan vise situasjonen.

SIL måtte bytte to spillere innen kvarteret, pga skader. Først var det Amund Olsbyengen som måtte ut. Deretter klarte heller ikke Stian Theting å riste av seg skaden han pådro seg.

Innbytter Per Brinchmann Styve var en frist pust da han kom inn, og satte mye press på Mjølner fra innhoppet.

Til pause sto det 0-0 og etter sjansene å bedømme var det ok, men begge lag kunne også like godt ledet med både ett og to mål.

I andre omgang ble det mål-bonanza. SIL falt ned på banen og Mjølner presset på. Etter 15 minutter var det kommet 4 mål på Narvik stadion. 1-0, 2-0, 2-1, 3-1 var rekkefølgen på disse målene. Rodgers Kaylango reduserte for SIL etter et vakkert angrep. Keeper slår ballen ut i rom hvor Rodgers dukker opp og banker inn i nærmeste.

På tampen skulle også SIL hatt straffespark da innbytter Jørgen Haagensen ble REVET ned av forsvaret til Mjølner, hvor han kommer omtrent alene med keeper. Dommeren dømte utspill fra keeper Schmiel.

Alt i alt var det skuffende av SIL som begynte kampen så bra, men falt aaalt for langt ned på banen i 2. omg. Muligens var dette taktisk av hjemmelaget, men SIL gjorde flere og flere feil som resulterte i tap i dag.

På tampen tok SIL opp kampen igjen, og lignet mer på laget som spilte så godt i 1. omgang.

Spillere som utmerket seg godt på SIL i denne kampen var Daniel Anfindsen, Henrik Henriksen, Martin Dimov og Rodgers Kaylango. Per Brinchmann Styve kom inn og laget mye problemer for hjemmelaget, både med sin luftstyrke og teknikk.

http://www.silfotball.no/season/2016/alag/kamp.php?matchid=6393489

HEIA SIL!!! #LIKESIL
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i