ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Enkel seier i serieåpningen

3. div, SIL - Melbo 3-0 (3-0) 

SIL hadde få problemer med å hente tre poeng i serieåpningen da Melbo kom på besøk fredag kveld. Etter tre mål til hjemmelaget den første halvtimen var kampen i realiteten avgjort.

daniel anfindsen
På bildet: Daniel Anfindsen setter inn 3-0 for Sandnessjøen. Foto: Leif Steinholt, hblad.no

Det var bortelaget som sto for den første store målsjansen i kampen, men keeper Vitalijs Artjomenko var lynraskt nede og avverget scoring da gjestenes Torjus Nikolaisen plutselig befant seg alene med keeper. Likevel hadde det ikke gått mer enn ti minutter av kampen da Espen Øhlen fant Amund Olsbyengen inne i gjestenes 16-meter og Olsbyengen iskaldt sendte hjemmelaget i føringen.

Hjemmelaget var best hele veien, men Melbo yppet seg et par ganger uten å sette Artjomenko i SIL-målet på flere store prøver. Rett før halvtimen var spilt kom kampens soleklare høydepunkt. Stian Theting fikk ballen i midtsirkelen og sendte Espen Øhlen ut på løp langs høyrekanten med en utsøkt pasning. Øhlen nådde ballen en meter fra dødlinja og la et perfekt innlegg til Martin Dimov som hang i lunta og stanget ballen hardt og kontant i nettet bak en sjanseløs Martin Brun i gjestenes mål til 2-0. Kanskje har vi allerede sett årets mål på Stamnes.

Like etter hadde Daniel Anfindsen finteshow inne i 16-meteren før han satte ballen sikkert i mål fra 10-12 meter. Da var stillingen 3-0 som også ble pauseresultatet.

Den andre omgangen ble ikke like innholdsrik som den første. SIL var det førende laget, men også i denne omgangen yppet Melbo seg et par ganger uten at det noen gang var tvil om hvor de tre poengene skulle havne. En god første omgang og en middels andre omgang var det som skulle til for at hjemmelaget skulle få en solid tremålsseier i serieåpningen.

Neste hjemmekamp er søndag 8. mai klokken 12:00. Da er det Lofoten som kommer på besøk. Vi håper du også kommer.

Heia SIL!
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i