ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Rosenborg til Stamnes Arena

ÅRETS APRILSPØK! 

Endelig har trener Stian Theting og styret i SIL Fotball blitt hørt av NFF. Nå som SIL har kvalifisert seg til 1. runde i cupen for tredje året på rad og begynner å bli lei av å møte ranalag, er det duket for tippeligamotstand på Stamnes Arena. Den 14. april er det selveste Rosenborg som kommer på besøk!
- Når vi har mast om å få litt variasjon i motstanderne så har vi forsåvidt bedt NFF om å øke radiusen noe. I fjor viste de at passeren går helt til Sør-Trøndelag, og nå har vi fått drømmemotstanderen. SIL - Rosenborg, det blir ikke bedre enn det, stråler spillende trener Stian Theting.

Det er også slik at SIL har en historikk de kan være stolte av mot denne motstanderen. Stein Tore Martinsen tar oss med tilbake til 21. mars 1992, hvor SIL møtte RBK i polarsirkelcupen og vant 2-0:

- Jeg husker den kampen godt. Rosenborg var selvfølgelig ikke fylt til randen med stjernespillere, men de hadde mer enn nok kvalitet i laget til at vi valgte å ta dem på alvor. Selv var vi utstyrt med blant andre Kim Hauvik, som var helt rå og banket inn 1-0 bak forfjamsede trøndere. Jeg mener det var Svein Magne Fiveltun som satte inn vårt andre mål - også det en svært god SIL-spiller, mimrer Martinsen, og hans hukommelse svikter ikke når det gjelder SILs målskårere. Les mer om den kampen her.

SIL anno 2016 har også noen profiler, og i støtteapparatet er det spesielt én som gleder seg noe voldsomt til dette her. Speaker og maskot Jan Ove Styve lover ablegøyer og galskap, spesielt dersom SIL vinner.

- Er man bare bittelitt fotballinteressert, sånn som jeg, er en slik kamp selve 17. mai og Jonsok - det dere kaller St. Hans - på en og samme tid. Dette er cupfinalen i første runde! Skårer SIL blir jeg ikke å nøye meg med SIL-sangen. Da kommer SIL-kassetten til å bli spilt i sin helhet. Jeg planlegger også å anlegge en akebakke ned fra min posisjon på tribunen slik at jeg kan komme meg raskest mulig ned på banen for å feire mål og seier. Folk må forstå at dette er en fest, roper Styve.

Nå er det imidlertid tid for å gire opp og se frem mot torsdag 14. april. Vi forventer absolutt fulle hus, og dette blir også første gang vi får bruk for kameraplatåene som ble montert da flomlyset kom på plass i 2014. Det vil komme mer info senere, men allerede nå kan du kjøpe din billett til denne cupkampen ved å sende epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Vi lar Jan Ove Styve få siste ordet: - GJE ME EIN A-P-R-I-L-S-P-Ø-K!

Her ser du Rosenborgs reaksjon på trekningen.
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i