ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Stålkam kommer på besøk

Etter en dramatisk bortekamp mot Brønnøysund i den første kvalifiseringsrunden til NM, ble det klart at neste motstander som venter er Stålkameratene på Stamnes. Altså enda en rival skal gjøre sitt for å stoppe Sandnessjøens vei til 1. runde i Cupen. Kampen spilles på Stamnes Arena onsdag 30.mars kl 1900.


På bildet: Stian Celius og Stålkameratene slo ut Mosjøen i den første kvalifiseringsrunden, 3-1 i Stålhallen. Foto: Gøran O. Pedersen

Sandnessjøen tok seg videre etter straffekonkurranse mot rivalene fra Brønnøysund. Det nyopprykkede laget skal debutere i HÅNO-avdelingen, og skal få det vanskelig med å beholde plassen i 3. divisjon, etter at det ble bestemt at avdelingene skal halveres fra og med neste sesong.

Vinneren av den andre kvalifiseringsrunden er altså klar for 1. runde i NM. Her venter lag fra Tippeligaen, OBOS-ligaen og PostNord-ligaen. I fjord fikk Sandnessjøen seg et møte med Ranheim i den 1. runden, noe som SIL-spillerne den gang skal få "smake" på i lang tid. Kampen som ble spilt på Stamnes endte med 0-13 for trønderne som til daglig spiller i OBOS-ligaen (1. divisjon).

Følg kampen Live her: http://www.silfotball.no/season/2016/nm/kamp.php?matchid=6541586
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i