ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Ny keeper på plass

Tidligere denne uka ble den latviske keeperen Vitalijs Artjomenko (25) klar for SIL og var allerede onsdag på plass på trening sammen med resten av laget i Helgelandshallen.

VitaljisArtjomenkoPå bildet: Vitalijs Artjomenko på plass på trening i Helgelandshallen. Foto: Kjell Solvang

Vitalijs er opprinnelig fra Riga og har tidligere i karrieren spilt på høyeste nivå både i Latvia og i Litauen. Han har henholdsvis 11 og 7 kamper i latvisk og litauisk eliteserie. I tillegg har han nesten 90 kamper på nest høyeste nivå i Latvia. De to siste sesongene har han vært fast sisteskanse for Hammerfest Fotballklubb.

Da Vitalijs forlot Hammerfest FK beskrev klubben ham på sin hjemmeside som en spiller med sterk fysikk, stor rekkevidde og god verbal tilstedeværelse. Han beskrives videre som viktig for lagets gode sportslige utvikling og at han tidvis hadde vist strålende keeperspill.

Vår egen hovedtrener Stian Theting sier at Vitalijs holder et høyt nivå og er god på kommunikasjon og det å styre laget bakfra. Stian er sikker på at Vitalijs vil bli en viktig spiller for A-laget, men også en veldig viktig bidragsyter for de andre keeperne i klubben.

SIL har over tid hatt dialog med Vitalijs om tilrettelegging av jobbmuligheter og leilighet. Han har nå deltidsjobb i Sandnessjøen og vil i tillegg bidra som instruktør for keepere på SILs fotballfritidsordning og på klubbens keepertreninger som allerede fungerer veldig godt ifølge Stian Theting.

Vi ønsker Vitalijs velkommen til klubben og gleder oss til å se han mellom stengene på Stamnes.

Heia SIL
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i