ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Kjell Salamonsen gir seg som trener i SIL

Kjell Salamonsen startet sin spillerkarriere for SIL i 1986. Og spilte mange år for A laget til SIL. De senere årene har han hatt mange og viktige oppgaver i SILs støtteapparat. Startet med å strene juniorene i 3 år sammen med Bjørn Tore Christiansen. Senere var han trener for damelaget sammen med Trond Jakobsen og Knut Leirvik i 2 år. De to siste årene har han vært med i trenerteamet til A laget.


KJELL SALAMONSEN: Kjell Salamonsen (til høyre) gir seg som trener for a-laget etter 2015-sesongen.

Kjell, hva mener du har vært ditt viktigste bidrag til klubben i denne perioden?

Jeg tror og håper at jeg har klart å være med på å utvikle spillerne. Det har vært viktig for meg å «se» alle spillere. Jeg liker å ha samtaler med enkeltspillere. Viktig for meg å være en god mentor og motivator. Når ting blir vanskelig er en god samtale viktig.

Hva er den viktigste forskjellen på å være spiller for SIL i dag og til sammenligning når du var spiller både på 80 tallet og på 90 tallet?

Jeg vil berømme klubben og det arbeidet de gjør for å legge til rette for reise på bortekamper. Opplegget er nå så godt gjennomført. Slik var det ikke akkurat når jeg var spiller og denne endringen er viktig.

Hva har imponert deg mest i de årene du har vært involvert i trenerteamet til a-laget? Og hva har irritert deg?

Imponert over mange gode bortekamper. Synes klubben har hatt en fin utvikling der man nå også presterer bra i viktige bortekamper. Cupkampen mot Ranheim var forferdelig og den irriterer fortsatt.

Hva bør klubben gjøre etter din oppfatning for å kunne være en seriøs utfordrer til opprykk fra 3 divisjon Håno?

Tror at flere ting må gjøres. Det blir selvfølgelig viktig at trenerne i ungdomsavdelingen er godt skolert. Videre tror jeg at SIlL må gå til anskaffelse av tre-fire spillere som kan heve nivået på treningene. Det vil også være viktig å videreutvikle hver enkelt spiller.

For å utvikle spillere er det viktig at klubben jobber godt på aldersbestemt nivå. Jobber klubben godt nok på aldersbestemt nivå? Hva kan gjøres bedre?

Jeg mener det jobbes bra. Men vi kan selvsagt alltid bli bedre på en del ting. Jeg mener FFO (Fotballfritidsordning) er en viktig og god tilvekst til utviklingsarbeidet i klubben.

Så mye involvert som du har vært i Fotball. Klarer du å gi slipp på dette?

Nei, selvsagt ikke. Disse årene som spiller og trener ville jeg aldri vært foruten. Det har gitt meg mange positive opplevelser og mange nye venner. Nå skal jeg være trener for barnefotball i Leirfjord. Det gleder jeg meg til.

SIL Fotball ved sportssjef Stian Theting, sier i en kommentar til SIL Fotball.no at han vil takke for et svært godt samarbeid som har fungert utmerket. Vi takker for innsatsen og ønsker ham lykke til i arbeidet med å produsere mange nye gode fotballspillere i Leirfjord i årene som kommer.
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i