Org kart171217
STYRET
Kjell Ottestad         Styreleder                                                  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Stein Tore Martinsen Nestleder Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Liss Iren Kristiansen Larsen Økonomi (Ansvarlig dommerregninger og lagskonto)
Jan Ove Styve Styremedlem Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Trond Jakobsen Styremedlem
Halvard Lie Styremedlem
Hanne Benedikte Wiig Styremedlem
Rune Larsen Vara

ADMINISTRASJON
Stian Lyngheim Theting Daglig leder/Markedssjef Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Maja Jakobsen Diverse roller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

SPORT
Stian Lyngheim Theting Sportssjef ,TrenerutviklerSpillerutvikler Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Kai-Erik Skagen Sportslig koordinator Barnefotball (6-12 år)  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tom Rune Værnes  Rekrutteringsansvarlig Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Pål Stokka Utstyrsansvarlig klubb Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Kjell Solvang Utstyrsansvarlig klubb / FIKS-ansvarlig Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tørris Sjøseth Lege
Vegard Lyngheim Theting Fysioterapeut
Geir Rådmannsøy Dommerkoordinator Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Kim Hauvik Dommerkoordinator Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

EKSTRATILBUD, UTVALG & KOMITEER

TELENOR XTRA - FFO
Stian Lyngheim Theting Ansvarlig
Maja Jakobsen Ansvarlig Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

SIL FOTBALL XTRA - AKADEMI
Stian Lyngheim Theting Ansvarlig  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

TURNERINGER OG FOTBALLSKOLER
Monica Mentzoni Turneringsleder Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Sverre Husby Medlem turneringsgruppe
Guro Olsen Medlem turneringsgruppe
Jørn Erik Bosness Winther Medlem turneringsgruppe
Guri Holthe Medlem turneringsgruppe
Linda Gaupen Medlem turneringsgruppe
Trond Jakobsen Medlem turneringsgruppe
Ronny Jakobsen Medlem turneringsgruppe
Ida-Elisabeth Mentzoni Medlem turneringsgruppe
Maja Jakobsen Medlem turneringsgruppe Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Monica Anfindsen Medlem turneringsgruppe
Hege Antonsen Medlem turneringsgruppe
Stian Lyngheim Theting  Medlem turneringsgruppe

KAMPARRANGEMENT
Espen Rostad Arrangementssjef, kampvert  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Helene Myrvoll Pettersen EMS-ansvarlig
Hanne Benedikte Wiig  Kioskansvarlig Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Vera Karoliussen  Kioskansvarlig
Linda Gaupen  Kioskansvarlig
Jan Ove Styve Speaker
Knut Theting Ass. speaker (lyd)
Tor Kenneth Rostad Ass. kampvert/speaker
Lars Erik Andersen Billettør

ANLEGG
Trond Jakobsen Anleggssjef

WEB
Stian Breyholtz Webansvarlig Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Albert Klausen Databaseutvikler
Tom Rune Værnes Redaksjon
Tor Kenneth Rostad Redaksjon
Stig Tore Skogsholm Redaksjon

DUGNADER
Stein Tore Martinsen Kontaktperson Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tabell herrer

1. Bodø/Glimt 2 8 21