STYRET
Kjell Ottestad         Styreleder Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Stein Tore Martinsen Nestleder Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Liss Iren Kristiansen Larsen Økonomi
Jan Ove Styve Styremedlem Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Trond Jakobsen Styremedlem
Halvard Lie Styremedlem
Hanne Benedikte Wiig Styremedlem
Rune Larsen Vara
Anne Berit Mørch Styreleder Idrettsskolen / Oppstartsansvarlig Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

ADMINISTRASJON
Stian Lyngheim Theting Daglig leder/Markedssjef Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

SPORT
Stian Lyngheim Theting Sportssjef ,TrenerutviklerSpillerutvikler Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Pål Stokka Utstyrsansvarlig klubb Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Kjell Solvang Utstyrsansvarlig klubb / FIKS-ansvarlig Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tørris Sjøseth Lege
Vegard Lyngheim Theting Fysioterapeut
Geir Rådmannsøy Dommerkoordinator Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Kim Hauvik Dommerkoordinator Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

UTVALG & KOMITEER

TELENOR XTRA FFO
Stian Lyngheim Theting Ansvarlig

TURNERINGER OG FOTBALLSKOLER
Monica Mentzoni Turneringssjef/Leder Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Sverre Husby Medlem turneringsgruppe
Guro Olsen Medlem turneringsgruppe
Jørn Erik Bosness Winther Medlem turneringsgruppe
Mona Lillegaard Medlem turneringsgruppe
Anne Rigmor Albertsen Medlem turneringsgruppe
Trond Jakobsen Medlem turneringsgruppe
Hanne Benedikte Wiig Medlem turneringsgruppe
Helene Myrvoll Pettersen Medlem turneringsgruppe
Monica Anfindsen Medlem turneringsgruppe
Jan Ove Styve Medlem turneringsgruppe
Stian Lyngheim Theting  Medlem turneringsgruppe

KAMPARRANGEMENT
Espen Rostad Arrangementssjef, kampvert Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Hanne Benedikte Wiig  Kioskansvarlig Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Jan Ove Styve Speaker
Knut Theting Ass. speaker (lyd)
Tor Kenneth Rostad Ass. kampvert
Monica Mentzoni Kiosk, diverse
Lars Erik Andersen Billettør

ANLEGG
Trond Jakobsen Anleggssjef

WEB
Stian Breyholtz Webansvarlig Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Albert Klausen Databaseutvikler
Tom Rune Værnes Redaksjon
Tor Kenneth Rostad Redaksjon
Stig Tore Skogsholm Redaksjon

DUGNADER
Stein Tore Martinsen Kontaktperson Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.