kvalitetsklubb merke

   

SIL-spiller på talentsamling i Bodø

SANDNESSJØEN - I går skrev vi om Benjamin Feldt, men vi har flere unge spillere som markerer seg positivt og som representerer SIL på en flott måte. Alexander Hagen har deltatt påBodø/Glimts talentsamling, hvor han har fått trene og spille sammen med andre nordlandstalenter på Aspmyra.

unnamed
Alexander Hagen. Foto: Vigdis Karlsen

Nylig gikk årets Aqua-samling av stabelen i Bodø. Samlingen, som er et samarbeid mellom Salten Aqua, Bodø/Glimt og fotballkretsene Nordland og Hålogaland, samlet 25 14-åringer fra hele Nordland. Eneste spiller fra SIL var Alexander Hagen, og han fikk da være med på tre fullpakkede dager i Bodø, hvor fotball stod på menyen fra morgen til kveld. Spillerne sov sågar på Aspmyra, og ifølge Bodø/Glimts spillerutvikler Ørjan Berg var dette den beste samlingen av de seks de har hatt så langt.

Berg understreker hvor vesentlig det er at spillere i denne aldersgruppen får innblikk i hva det er som skal til for å lykkes. Det hele kan oppsummeres i to ord; hardt arbeid, og når vi får spillere med på slike samlinger er det fordi vi har ungdommer i klubben med svært gode holdninger. Som mange vet er også Alexander involvert på trenersiden i SILs "Dream Team", og det er flott å se at den harde innsatsen han har lagt ned bærer frukter.

Vi gratulerer Alexander med en flott gjennomført fotballhelg sammen med Bodø/Glimt!

Tabell 4. div HESA

1 Sandnessjøen 0 0
2 Mosjøen 0 0
3 Bodø/Glimt 2 0 0
4 Fauske/Sprint 0 0
5 Mo 0 0
6 Brønnøysund 0 0
7 Grand Bodø 0 0
8 Innstranden 0 0
9 Åga 0 0
 
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i