Nyhetsarkiv | silfotball.no
SIL Fotball.no | silfotball.no
   
   
Untitled Document
 
   
Untitled Document
  2017-sesongen      NT-ligaen avd 5      4. div HESA      5. div HESA     6. div Hland     6. div Salten     Junior G19     Junior J19     NM
Untitled Document | silfotball.no
 
Sandnessjøen stiller uten junior-lag
Satser igjen på rekruttlaget som spiller i årets 5. divisjon på Helgeland
 
SIL 2 - Etter mye om og men har styret, involverte trenere og sportssjef i Sandnessjøen IL Fotball bestemt at klubben stiller lag i 3. divisjon og et rekrutteringslag i 5. divisjon i 2014. Rekruttene består av både juniorer og overårige spillere som er interessert i å være med på treninger og kamper. Dette betyr at SIL i år ikke stiller med junior-lag på herre-siden.
 
 
 
 
Seniorserie og ingen junior
 
Sandnessjøen 2 blir dermed å satse mer på spill i 5. divisjon enn hva de har gjort tidligere. Også yngre som hospiterer opp, vil få tilbudet om å være med på dette laget iløpet av sesongen. Dermed stiller SIL med et rent a-lag og rekruttlag for jubileumsåret 2014.
 
Damene stiller junior/dame-lag
 
Så sent som i går kveld meldte også damene seg på i årets serie. Med helt nytt trenerteam ble det etterhvert bestemt at damene må nok en gang stille som junior-lag, da de dessverre ikke har nok spillere til å gjøre comeback i seniorserien og HÅNO for damer.
 
Litt trist er det for damene, men målet for neste sesong blir muligens at også vi her kan stille med et seniorlag i deres HÅNO-avdeling.
 
Alle lag påmeldt til årets seriespill
 
Sandnessjøen har dermed meldt på 7 lag på herre/gutte-siden, mens 6 lag på dame/jente-siden er påmeldt. Også yngres klasser vil være med, men her er det ingen påmeldingsfrist.
 
Disse lagene er bekreftet påmeldt fra SIL: A-laget, Rekruttlaget, G16, G15, G14, G13 (2 lag), Damer/junior, J15, J14, J13 (2 lag), J12 (2 lag). Lillejenter og lillegutter vil også være med. Det er ikke kjent hvor mange lag til de yngres klasser som deltar pr dags dato.
 
I tillegg er det meldt på/meldes på lag i NM-kvalifisering: A-laget, juniorlag og gutte/jente-lag.
 
Kommentarfelt  
 
Untitled Document | silfotball.no
 
 
Untitled Document | silfotball.no
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nyhetsarkiv | silfotball.no
 
Untitled Document | silfotball.no